Promo ensemble

Medio 2016 is het promo-ensemble van de Vereniging Huismuziek Nijmegen e/o opgericht met als doel meer bekendheid te geven aan Huismuziek en zodoende wellicht nieuwe leden aan te trekken.


Maar dat is het niet alleen. Wij zijn een ensemble van enthousiaste “gevorderde” spelers van blokfluiten (bas, tenor, alt en sopraan), dwarsfluiten en cello. Bijna alle spelers maken deel uit van een van de drie speelgroepen die Huismuziek heeft. De samenstelling van ons ensemble is min of meer wisselend. Het repertoire dat gespeeld wordt bestaat uit oude muziek maar ook licht klassiek. We hebben erg veel plezier in het samenspelen en proberen ons niveau voortdurend te verbeteren.


We treden op bij openbare gelegenheden zoals Podium voor de Stad en Nijmegen Klinkt, of daar waar wij worden uitgenodigd. Ook geven we rond Kerst een concert tijdens Open Podium in de Stevenskerk en in het verleden bij Feest van Licht in museum Orientalis. We hadden hiervoor een speciaal kerstrepertoire ingestudeerd.

 

Ben je geïnteresseerd in een optreden van ons Promo-ensemble voor een bepaalde gelegenheid, of zou je willen meespelen (alle instrumenten zijn welkom), neem dan contact op met het secretariaat van onze vereniging: huismuzieknijmegen@gmail.com